VIDEO

Neki komentari su urnebesni: James May otkrio 6 stvari koje ne voli na svojoj Tesli Model S

Da ne bi bilo da samo prigovara - u videu je objasnio da osim što mrzi ovih 6 stavki, postoji i 2837 stavki koje voli...
James May i njegova Tesla
 Drivetribe YouTube

Poznati voditelj The Grand Toura James May svojim je pratiteljima objasnio što ga sve živcira na njegovoj Tesli Model S 100d Long Range. Video počinje u zabavnom tonu budući da ni sam May nije siguran u puni naziv svog modela. Zatim kreću "negativne" stavke koje je May zamijetio za vrijeme vlasništva nad ovim modelom. Riječ "negativne" stavili smo pod navodnike jer su gotovo sve stavke prilično banalne. Pogledajte video:

Za one koji možda nemaju vremena pogledati cijeli video, sažet ćemo Jamesovo razmišljanje o Tesli. Na početku videa je napomenuo kako inače nije fanatik za električne automobile, ali ipak je odlučio kupiti Teslu zbog brojnih pogodnosti. A što mu se ne sviđa? Prvi razlog - automobil je zmazan. Da, dobro ste pročitali - James May je u svom stilu nasmijao gledatelje poručivši da, budući da je kupio novi automobil, očekuje da isti bude čist...

Druga zamjerka: prilično nejasan sustav "automatskog" otvaranja kvaka na vratima. Naime, na njegovom primjerku iste ne izlaze van kada se približi vozilu, a mnogi su mu savjetovali da taj problem pokušati rješiti u ovlaštenom servisu.

Nadalje ističe kako ga smeta što se Tesla sama od sebe isključi u trenutku kada izađe iz vozila, a budući da svaki put kada otvara vrata od dvorišta mora izaći iz automobila, ova stavka mu svakodnevno predstavlja "problem".

Nije zadovoljan ni zvukom koji proizvodi poklopac prtljažnika prilikom spuštanja, budući da isti budi njegove susjede u 4 ujutro kada kreće iz vikendice prema Londonu.

Još jedna zamjerka na stražnjem dijelu je font oznake modela. Kako navodi - logo i oznaka Tesla imaju moderan font i izgled, dok naziv modela izgleda kao da je "preuzet iz stripa".

I za kraj je spomenuo jedini problem koji je "pravi" - a to je čudan zvuk koji se ponekad javlja u predjelu stražnje osovine, a koji je zamijetio i prilikom vožnje nekoliko drugih Modela S. I da ne bude da samo prigovara - u videu je objasnio da osim što mrzi ovih 6 stavki, postoji i 2837 stavki koje voli na svojoj Tesli. Takav video bio bi kudikamo duži...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:22