VIDEO

Nevjerojatno: Kupio nov automobil u autosalonu pa sletio s njim s prvog kata!

U početku vlasnik sjedi za volanom automobila, dok prodavač stoji pored vozačevih vrata i objašnjava neke od ključnih značajki vozila
Screenshot incidenta
 YouTube Screenshot

Kupnja novog automobila za mnoge je uzbudljiv trenutak, no za jednog Indijca to baš nije bio slučaj. Snimka sigurnosne kamere Tatinog autosalona u Hyderabadu u Indiji prikazuje kako je kupnja novog automobila u trenutku pošla po zlu.

U početku videozapisa možemo vidjeti kako novi vlasnik sjedi za volanom automobila, dok prodavač stoji pored vozačevih vrata i objašnjava neke od ključnih značajki vozila. Čini se kako vozač ubacuje hatchback u 'Drive' način vožnje i pritišće gas.

Kako se otvaraju staklena vrata koja vode do hidraulične rampe, čini se kako je plan bio spustiti novo vozilo s kata autosalona na tlo. Međutim, vozačeve akcije vode do velikog ubrzanja automobila, prelaska preko rampe i konačno, pada na prizemlje autosalona.

Doznajemo kako je riječ o Tata Tiagu, no nismo pronašli fotografije koje prikazuju nastalu štetu na malenom hatchbacku. Lokalni mediji prenose kako su vozač i jedna druga osoba ozlijeđeni tijekom incidenta i hitno prevezeni u obližnju bolnicu.

image
2020 Tata Tiago
Tata

Čini se nekako nevjerojatno da je vozač namjerno uzrokovao incident. Možda je vjerojatnije riječ o prevelikom uzbuđenju zbog kojeg je vlasnik previše stisnuo papučicu gasa. Bilo kako bilo, nadamo se da će se svi brzo oporaviti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:55