DIVLJA HORDA

Ni Amerika ne pamti takvo što: Uz pucnjavu 30 lopova upalo u salon i ukralo 13 automobila!

Lopov u Mustangu kasnije ujutro poginuo je u fatalnoj nesreći koja se dogodila na izlaznoj rampi obližnje autoceste

Posljedice nesreće

 YouTube Screenshot

Čak ni Sjedinjene Države ne pamte ovako masovnu krađu automobila uz pucnjavu i kaos. Naime, velika skupina od otprilike 30 osoba bila je umiješana u masovnu krađu automobila iz salona u okrugu Genesee u Michiganu, u ponedjeljak.

Prema policijskim izvješćima, grupa je upala u objekt oko 3 ujutro, a kako prenosi Fox News, skupina je navodno pucala na zaštitara tijekom pljačke.

Nakon što su ukrali ukupno 13 automobila, lopovi su tijekom bijega oštetili još nekoliko auta. Jedan od njih koji je vozio ukradeni Mustang kasnije je poginuo u fatalnoj nesreći u 4 ujutro, koja se dogodila na izlaznoj rampi obližnje autoceste.

Zaštitar na licu mjesta nije mogao dati točan opis lopova, dijelom i zbog stresa te intenziteta same situacije. Iako krađa vozila s parkirališta auto salona nije neuobičajena pojava u SAD, prema policiji, ovaj je incident poseban zbog masovnosti i zbog izmjene vatre između lopova i zaštitara na licu mjesta. Ipak, nema izvješća o ozljedama od vatrenog oružja.

Policija je već uhitila dvojicu osumnjičenika, a vlasti vjeruju da je pljačka djelo organiziranog lanca kradljivaca automobila. Policiji sumnja da je ekipa iz Detroita jer je sedam od trinaest ukradenih vozila kasnije locirano u okrugu Oakland i području Detroita.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:00