VIDEO

Nije se mogao pomiriti: Vlasnik ovog auta očajnički pokušava spriječiti zapljenu automobila!

Nakon što su kuke dizalice kamiona "zaključale" kotače, vlasnik automobila je ipak pomislio kako postoji nada za spas...

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Ako imate automobil koji treba biti zaplijenjen iz nekog razloga (niste plaćali rate lizinga i slično), sve što možete učiniti jest ga vratiti ili čekati da ga odvezu.

Vlasnik ovog Dodge Chargera u SAD očito je bio odlučan u namjeri ne dopustiti kamionu za premještanje da odveze automobil "bez borbe".

Videozapis je nedavno objavljen na YouTubeu i prikazuje bijeli Charger kojeg je kamion za zapljenu automobila već dignuo u zrak. Ove vrste 'repo' kamiona imaju 'stinger ruke' koje se protežu sa stražnje strane i zakače se na pogonske kotače automobila. Nakon što se zaključaju kotače, samo ih vozač kamiona može ukloniti.

Ipak, vlasnik ovog Chargera očito je mislio da još uvijek postoji nade za spas. Na snimci vidimo kako vozač 'udara' po papučici gasa dok je automobil podignut u zraku - činjenica da se pomiču i prednji i zadnji kotači znači da Charger koristi sustav pogona na sva četiri kotača.

Ostaje nejasno je li vlasnik automobila uskočio u automobil prije nego što ga je kamion već dignuo, no što god da se dogodilo, sve u čemu je vlasnik Chargera uspio je oštetiti prednji i stražnji dio automobila. U svakom slučaju opasna, ali i kažnjiva radnja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:10