VIDEO

Nije tajna da Lambo priprema ‘off-road‘ Huracan pod nazivom Sterrato: Sada ga možete vidjeti

Huracan Sterrato bit će superautomobil kojeg možete voziti van ceste i kao takav će sadržavati sve potrebne modifikacije za to

Lamborghini Huracan Sterrato

 Lamborghini

Do sada nije tajna da Lamborghini priprema terensku verziju Huracana pod nazivom Sterrato, a prve službene fotke bez kamuflaže pokazuju koliko je sličan konceptu Sterratu iz 2019. godine.

Slično kao nedavno potvrđeni Porsche 911 Dakar, Huracan Sterrato, koji će biti službeno predstavljen u Art Baselu u Miamiju 30. studenog, bit će superautomobil kojeg možete voziti van ceste i kao takav će sadržavati sve potrebne modifikacije za to. To uključuje stvari poput podignutog ovjesa, novih kotača postavljenih na mekše terenske gume i krovnu lopaticu kako bi se osiguralo da zrak koji ide u motor bude čist i bez prašine.

image

Lamborghini Huracan Sterrato

Lamborghini

Drugi dodaci koji nisu obavezni, ali su dobrodošli su LED svjetlosne trake na prednjem braniku i krovni nosači s poprečnim šipkama za nošenje vaše avanturističke opreme. Osim toga, tu su i restilizirani donji usisnici, zaštitne obloge na bočnim pragovima i branicima, kao i crni spojevi blatobrana koji također služe za zaštitu karoserije Huracana od krhotina.

image

Lamborghini Huracan Sterrato

Lamborghini

Lambo nije rekao ništa o pogonskom sklopu, ali s obzirom na to da je u suštini riječ o Huracanu STO, koji ima gotovo isti V10 motor kao i osnovni Huracan Evo s pogonom na sva četiri kotača, očekujemo da Sterrato neće biti drugačiji.

image

Lamborghini Huracan Sterrato

Lamborghini

S tim u vidu, 5,2-litreni V10 ima mnogo prednosti, kao što je lijepi egzotični zvuk i 640 KS (471 kW) te 600 Nm okretnog momenta. Jedna stvar koju možemo reći s gotovo apsolutnom sigurnošću je da će automobil imati pogon na sve kotače, budući da bi trebao moći voziti izvan ceste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:20