GAMERI ODUŠEVLJENI

Nova Formula 1 2020 za igrače konzole - ako je vjerovati prvim recenzijama, čeka nas veliki napredak u odnosu na prethodnu verziju!

Bitna novost je "My Team" način rada u kojem možete napraviti vaš tim "iz nule". Biraju se boja kombinezona, sponzori, opskrbljivači motora...
F1 2020
 YouTube screenshot

Svega nekoliko dana dijeli nas od službenog početka prodaje računalne igre "F1 2020". Riječ je naravno o novom nastavku kultne igre u kojoj, barem virtualno, možete postati zvijezda u bolidu Formule 1. Pritom će novi nastavak oduševiti mnoge. Naime, nekolicina novinara već je imala prilike isprobati kako stvari funkcioniraju, a reakcije su odlične.

Prema riječima recenzenata sa IGN-a, riječ je o najboljem nastavku dosad koji vjerno dočarava kako je Formula 1 timski sport. Ističe se i kako je užitak igranja podignut na novu razinu, a vjerujemo da nakon takvih riječi mnogi "gameri" diljem svijeta jedva čekaju i osobno isprobati igru.

Još jedna bitna novost je i "My Team" način rada u kojem možete napraviti vaš tim "iz nule". Biraju se boja kombinezona, sponzori, opskrbljivači motora, drugi vozač i ostale stvari vezane uz tim. Zajedno se tada borite za titulu prvaka, kako u vozačkom tako i u prvenstvu konstruktora.

Pogledjate recenzije i trailer:

F1 2020 izlazi ovaj petak te će biti dostupna za PlayStation4, Xbox One i One X, PC te Google Stadia-u. Cijene kreću od 59.99 dolara za običnu izvedbu, odnosno 69,99 za Michael Schumacher Deluxe izdanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:15