domaća premijera

Nova zvijezda u gradu: U Martićevoj ulici u Zagrebu predstavljen gradski SUV Lexus LBX

Na događanju se okupilo mnoštvo poznatih osoba iz svijeta zabave, javnog života i biznisa

Lexus LBX u Martićevoj

 Mario Poje

U Martićevoj ulici u Zagrebu predstavljen je novi LBX, kompaktni crossover premium premium proizvođača Lexus. Od privlačnih, suvremenih linija njegovog "Resolute Look" eksterijera do dizajna, udobnosti i uređenja interijera, LBX prenosi kvalitetu "klase iznad" - onu kakvu biste očekivali od većeg i skupljeg modela višeg segmenta.

image

Lexus LBX u Martićevoj

Mario Poje

Predstavljanje u Martićevoj u Zagrebu s probnim vožnjama je bilo daleko od uobičajenog, a sve pretvorilo u jedan zaista ugodan dan prepun zanimljivih sadržaja.

Sam je automobil privukao veliku pozornost svojim posebnim dizajnom i tehnološkim novitetima po kojima je Lexus i inače poznat.Nakon probnih vožnji nameće se samo jedan zaključak - novi LBX bi mogao postati pravi hit među vozačicama i vozačima.

image

Lexus LBX u Martićevoj

Mario Poje

Na događanju se okupilo mnoštvo ljudi među kojima je bilo i poznatih osoba iz svijeta zabave, javnog života, biznisa i medija poput pjevača Damira Kedže i Natalie Balmix, voditeljice Edine Pršić Babić, influencerice Dubravke Švegar, Korane Marović i brojnih drugih.

Svi su oni iskoristili prigodu da prošeću po lijepom vremenu i popiju kavu s prijateljima, ali i da usput dožive nešto novo. Oduševila ih je Boška Bahtijarević iz concept store Tvoje koja im demonstrirala kako se aranžira cvijeće na japanski ‘kenzan‘ način.

image

Lexus LBX u Martićevoj

Mario Poje

Slikar Hrvoje Majer bio je apsolutni hit na događanju. Potaknuo je goste da svoju svakodnevicu ožive bojama i u svojoj radionici strpljivo objašnjavao kako se uz izbor pravih boja jednostavnim potezima ravnala može kreirati čista umjetnost.

Katarina Vrenc pripremila je izniman japanski cheesecake s jagodama, dok je Program Bar bio zadužen za osvježenje s japanskim yuzu koktelom. Lexus LBX tako je običnu subotu u kvartu pretvorio u zaista poseban dan.

image

Lexus LBX u Martićevoj

Mario Poje

Novi LBX model čini luksuz osobnim pa samim time nudi mogućnost personaliziranja vozila vašim potrebama. Kako biste osjetili ugođaj koji ovaj automobil pruža, kroz nekoliko paketa opreme.

Lexus LBX je već u prodaji s odličnom početnom cijenom: s 1,5-litrenim tubo benzincem od 136 KS i automatikom do registracije stoji 31.500 eura što ga čini i najpovoljnijim Lexusom uopće. Probne vožnje za sve zainteresirane osigurane su u svim ovlaštenim salonima.

image

Lexus LBX u Martićevoj

Mario Poje
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 13:48