FILMOGRAFIJA

Objavljena najava za dugoočekivani film o povijesti osnivača Lamba - Ferrucia Lamborghinija

Ironija je da je sve počelo jer je Ferruccio kupio Ferrari i nije mu se baš sviđao. On je smatrao da je njegov 250GT preglasan i grub

Scena iz najave

 YouTube Screenshot

Napokon je objavljen trailer za dugoočekivani film o povijesti Lamborghinija. Fokusira se na osnivača tvrtke Ferruccia Lamborghinija i njegovo rivalstvo s Enzom Ferrarijem. Scenarij je napisao Robert Moresco – koji je i režirao film – a temelji se na biografiji Ferruccia Lamborghinija.

Biografiju je zapravo napravio Tonino Lamborghini - Ferrucciov sin. Priča se pridržava istinite priče i saznajemo više o tome što se zapravo dogodilo.

Sam trailer nudi nekoliko uvida u Ferrucciov život prije nego što je stvorio Lamborghini. Doznajemo o njegovim prvim koracima kao proizvođača traktora i kako je u početku prišao Ferrariju za suradnju.

image

Ferruccio Lamborghini

Lamborghini

Enzo ga je odbio, i to je ono što je pokrenulo rivalstvo koje i dan danas postoji. Štoviše, način na koji ga je Ferrari odbio dao je Ferrucciu poticaj da stvori Lamborghini kakvog danas poznajemo. Na primjer, kada otkriva prvi Lamborghini 350 GTV, Ferruccio se obraća publici citirajući Franka Sinatru: "Kupiš Ferrari kada želiš biti netko. Lamborghinija kupuješ kad si netko".

image

Scena iz najave

YouTube Screenshot

Ironija je da je sve počelo jer je Ferruccio kupio Ferrari i nije mu se baš sviđao. On je smatrao da je njegov Ferrari 250 GT preglasan i grub, te je mislio da ga može poboljšati. O tome je razgovarao s Enzom Ferrarijem i nakon što ga je on praktički stjerao iz ureda, Ferruccio je uzeo stvari u svoje ruke.

image

‘Lamborghini: The Man Behind The Legend‘, najava

Web Screenshot

Prvo je modificirao svoj vlastiti 250 GT kako bi ga učinio udobnijim i bržim. Zatim je osnovao vlastiti marku sportskih automobila. Ostalo je povijest.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:19