VIDEO

Obračun generacija u potezanju konopa - ima li kultni Defender šanse protiv modernog monstruma?

Voditelj Mat Watson odlučio je na šaljiv način odgovoriti na pitanje - može li se sada već kultni Defender nositi sa novom generacijom?
obračun Defendera
 Carwow

Prije nekoliko tjedana britanski je Carwow sa Mat Watsonom u glavnoj ulozi odlučio pokazati "pravu istinu" kada su u pitanju vozne karakteristike novog Land Rovera, i to usporedivši ga sa kultnim prethodnikom kojeg neki još nisu prežalili. Ipak, upravo se na tom videu pokazalo koliko je zapravo novi model superiorniji, napredniji, čvršći i sposobniji.

Time je također stao na kraj brojnim komentarima na internetu u kojima ljudi tvrde da je prethodnik bio "namijenjen za terene, dok je novi više gradski šminker". Uspjeh Land Rovera tim je veći budući da s novim Defenderom možete voziti po bespućima Afrike, ali isto tako je moguće s njim odraditi šoping u centru grada. Dakle, ovaj model zapravo će privući još veći krug kupaca od prethodnika.

Mat Watson iz Carwow-a pritom nije stao na usporedbi na terenu, već je sada odlučio odraditi i dobro poznato "potezanje konopa". Prethodnik je u popriličnom deficitu kada je u pitanju snaga, a krajnji ishod pogledajte u videu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 14:42