pogledajte video

Ostavio klasik od 100.000 eura kod mehaničara pa dobio poziv od kojeg mu je pao mrak na oči: ‘Žao nam je...‘

Navodno je mehaničar odlučio provozati automobil prilikom čega je izgubio kontrolu i udario u tri druga vozila

1986. Holden Commodore VL

 Facebook Screenshot

Jedan zaljubljenik u automobile iz Australije doživio je najgoru noćnu moru svakog ljubitelja automobila. Nakon što je ostavio svoj automobil, Holden Commodore VL (u Europi Opel Commodore) iz 1986. u servisu, nešto kasnije bilo mu je rečeno da ga je mehaničar slupao i da im je žao.

Snimka automobila koju je objavio australski 7News nakon nesreće pokazuje značajnu štetu na prednjem dijelu, s haubom savijenom prema gore. Osim toga, vidljiva su oštećenja na stražnjem dijelu automobila, poklopac prtljažnika je povijen prema gore, a branik visi s automobila.

Rečeno je da je mehaničar odlučio provozati automobil, nakon čega je izgubio kontrolu i udario u tri druga vozila, uzrokujući štetu i na njima.

I dok bi svaki vlasnik sigurno bio prestravljen da mu auto uništi mehaničar, vlasnik ovog primjerka sigurno će proći traume. Kako izvješćuje CarExpert, kaže se da klasični Holden vrijedi čak 150.000 australskih dolara (oko 100.000 eura).

image

1986. Holden Commodore VL

Facebook Screenshot

Posljednja iteracija prve generacije Commodorea, VL, proizvodila se od 1986. do 1988. godine. Iako daljnji detalji o ovom konkretnom modelu nisu bili dostupni, automobil je bio ponuđen s 5,0-litrenim V8 opremljenim Rochesterovim rasplinjačem koji je tvornički imao 166 KS (122 kW).

Policija još uvijek istražuje kako je došlo do nesreće. Kako sada stoji, optužnice nisu podignute.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:29