SRETNI MALIŠAN

Ostvarili mu se dječački snovi: Pogledajte s kojim je autom ovaj otac došao po sina u školu

U videu postavljenom na Twitteru možemo ga vidjeti kako čeka da njegov otac otvori "gullwing" vrata

Aston Martin Valkyrie

 Twitter Screenshot

Po većinu djece do škole dolaze busevi ili eventualno SUV vozila, ali jedan dječak iz Ujedinjenog Kraljevstva imao je najluđu vožnju iz snova, kada se njegov otac kod škole pojavio u Aston Martinu Valkyrie.

Otac o kojem je riječ je Tom Hartley, trgovac hiperautomobilima u Londonu u Ujedinjenom Kraljevstvu, pa je na taj način imao pristup aAstonu koji stoji 3milijuna eura.

Dječak je izgledao vrlo sretno što vidi Valkyrie nakon napornog školskog dana. U videu postavljenom na Twitteru možemo ga vidjeti kako čeka da njegov otac otvori "gullwing" vrata, a zatim zuri u izloženi monokok hiperautomobila od karbonskih vlakana.

Prisjetimo se, Aston Martin će proizvesti samo 150 jedinica Valkyrie, plus 85 jedinica Spider izvedbe i 40 primjeraka AMR Proa koji će biti rezerviran isključivo za stazu. Cestovna verzija opremljena je središnje-postavljenim atmosferskim 6,5-litrenim V12 od Coswortha i Rimčevim hibridnim sustavom koji proizvodi kombiniranih 1176 KS (865 kW) i 900 Nm okretnog momenta.

Ovaj specifični Aston Martin Valkyrie trenutno se prodaje na web stranici Toma Hartleyja. Cijena nije objavljena, ali pretpostavljamo da će biti preko 3 milijuna eura (22 milijuna kuna). Model je završen u British Racing zelenoj boji u kombinaciji s interijerom od crne alkantare, mat crnim naplatcima od magnezija i obiljem dodatne opreme.

Zanimljivo je da također dolazi s dva para slušalica, kako biste zaštitili svoje uši od V12 s velikim brojem okretaja. Popis sugerira da hiperautomobil ima 121 kilometar na satu, vjerojatno nakon što ga je Tom uzeo na vožnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:17