Pogledajte video

Ovaj se vozač Mustanga izlaskom iz garaže nije proslavio: ‘Zamislio sam se i zaboravio na tu sitnicu, što ću sad‘

U ovom slučaju, vozač Mustanga nije pokušao nikakve divlje manevre poput ‘burnouta‘ ili driftanja, ali svejedno pričamo o nesreći

Screenshot incidenta

Kada ste za volanom, vjerojatno želite provjeriti jesu li sva vrata zatvorena prije vožnje unatrag ili naprijed. To je nešto što je ovaj vozač Mustanga zaboravio učiniti, što ga je na kraju koštalo jer ih je razbio na zidu garaže.

Video snimak incidenta na Instagram je postavio bloger @roc_nyc. Prikazuje srebrni Ford Mustang šeste generacije prije redizajna kako se kreće unatrag malom brzinom kroz prilično velika vrata.

Ovo može zvučati kao da nema problema, sve dok vam ne kažemo da je vozač ostavio vrata otvorena i vjerojatno gledao unatrag dok nije čuo zvuk lomljenja.

Vrata prvo udaraju u metalni stol što je proizvelo veliku buku, ali vozač tu nije stao, već ih je još udario na zid garaže. Iako su vrata ostala u jednom komadu i prozor bez okvira se nije razbio, možemo vidjeti neke deformacije na šarkama i na prednjem blatobranu Mustanga, što znači da će račun za popravak biti prilično velik.

Teško je zanemariti broj Mustanga predstavljenih u odjeljku ‘Nesreće‘ na našoj web stranici. Obično se te nesreće događaju kada vozači napuštaju susrete ili pokušavaju impresionirati prolaznike.

U ovom slučaju, vozač Mustanga nije pokušao nikakve divlje manevre poput "burnouta" ili driftanja, ali svejedno pričamo o nesreći. Srećom, u ovoj nitko nije ozlijeđen, osim možda ponosa vlasnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:36