POGLEDAJTE VIDEO

Ovako izgledaju potopljeni milijuni u garaži: Poplava presudila desecima rijetkih automobila

Na videu se može vidjeti dva Rolls-Royce Cullinana, C7 Corvette, Ferrari 488, Ferrari SF90, Ferrari Roma, Plymouth Prowler...

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

Sezona uragana već je započela ove godine na Floridi, a južni dio ove američke države na udaru je jakih kiša. Početkom prošlog tjedna pisali smo o C8 Corvetti koja je kao podmornica prolazila kroz potopljenu ulicu u području Miamija, a ovog tjedna teško je gledati video koji prikazuje garažu punu poplavljenih superautomobila.

U snimku kojeg je objavio korisnik Instagrama Florida_Corvette_Owners, 10 ili više superautomobila s cijenama od šest znamenki potopljeno je u podzemnoj garaži. Na videu se može uočiti dva Rolls-Royce Cullinana (jedan potencijalno Mansory), C7 Corvette, Ferrari 488, Ferrari SF90, Ferrari Roma, Plymouth Prowler, McLaren SLR i Mercedes AMG GT Black Series - svi prekriveni blatom nakon poplave.

Iako nedavna oluja nije zadovoljila potrebni prag da bi se klasificirala kao tropska oluja, izazvala je popriličnu pustoš u centru Miamija. Još nema riječi o razmjeru štete na ovoj višemilijunskoj kolekciji, ali ako je nešto sigurno, ništa od ovoga neće biti jeftino popraviti.

Veći izazov za vlasnika ovih superautomobila bit će ograničiti cijeli opis onoga što se dogodilo na jedan obrazac osiguranja, vjerojatno će potrebno biti pisati i po stražnjoj strani lista. Sudeći prema oznakama razine vode i potpunom prekrivenom zaostalom blatu na automobilima, vjerojatno nema puno toga što bi se moglo spasiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. prosinac 2022 19:46