VIDEO

Ovako se to radi: Pogledajte kako policajac besprijekornim manevrom zaustavlja lopove

U videu prenesenom na Facebook, Šerifov ured je rekao da su primili upozorenje o srebrnom Ford Focusu bez prednjeg branika

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Vidjeli smo već mnogo policijskih potjera, ali malo ih je s tako zadovoljavajućim završetkom kao što je izveo ovaj zamjenik Ureda šerifa okruga Forsyth u Georgiji u SAD-u.

U videu prenesenom na Facebook, Šerifov ured je rekao da su primili upozorenje o srebrnom Ford Focusu (iako je zapravo riječ o Fusionu) bez prednjeg branika od Šerifovog ureda okruga Dawson. Naime, četiri ženske osobe u Fordu osumnjičene su za krađu u trgovinama i da su posljednji put viđene kako voze južno cestom GA400.

Nešto kasnije, zamjenik iz Jedinice za suzbijanje kriminala uočio je automobil kako "vozi nepravilno" i počeo ga pratiti. Zamjenik je zatim upalio rotacijska svjetla i sirene kako bi zaustavio automobil.

Kao što možete vidjeti na videu, čini se da vozač nije htio stati, te prelazi u desnu traku i nastavlja voziti. To potiče zamjenika da još nekoliko puta uključi sirene.

Automobil na kraju staje na bankinu i zamjenik daje upute vozaču da izađe iz vozila. Umjesto toga, vozačica odlučuje ponovno bježati. Nakon kratke potjere, službenik vidi savršenu priliku za izvođenje "PIT-manevra", nakon kojeg se Ford skliže na travu sa strane. Video završava privođenjem vozačice.

Vozačica, 27-godišnja Brenaldia Stephens, optužena je za nesavjesnu vožnju, bijeg ili pokušaj izbjegavanja i posjedovanje marihuane. 23-godišnja Marquita Thomas pronađena je sa 700 lažnih američkih dolara i optužena je za krivotvorenje 2. stupnja. Za 21-godišnju Jasmine Canty ispostavilo se da ima nalog iz okruga Gwinnett za krađu motornog vozila. Nepotrebno je reći da su sve četvero sada u velikim problemima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 03:37