pogledajte VIDEO

Ovo se zovu ‘slatke muke‘: Kad si visok preko 2 metra, a želiš voziti Lamborghini Aventador

U priloženom videozapisu možemo vidjeti kako je to živjeti sa superautomobilom kada ste visoki preko 2 metra

Lamborghini Aventador SVJ Roadster

 Instagram Screenshot

Poznato je da superautomobili ne dolaze u prevelikim dimenzijama i da su uvijek relativno tijesni u kabini, no neki vozači, kao što je vlasnik Instagram računa gmk001, su XXL visine. U priloženom videozapisu možemo vidjeti kako je to živjeti sa superautomobilom kada ste visoki preko 2 metra.

Svojim primjerom to je pokazao Georges Maroun Kikano, bogati francuski influencer libanonskog porijekla, koji ne skriva svoju strast prema luksuznim automobilima. Točnije, Georges je visok 204 centimetra i teži 115 kilograma.

Naime, čovjek ima toliko duge noge da ne mora ni otvoriti vrata da bi ušao u Lamborghini Aventador SVJ Roadster. I dok se to može učiniti kao prednost, ostanite s nama, jer situacija postaje samo gora. Nakon što vlasnik sjeda u superautomobil, glava mu strši iznad vjetrobranskog stakla, zbog čega nismo sigurni bi li mu bilo ugodnije u izvedbi s tvrdim krovom.

I dok je cijeli video polušaljive naravi, ne sumnjamo da je sjedalo do rastegnuto do kraja, i da je ovo zapravo "najudobniji položaj" kojeg vozač preko 2 metra može imati. Prisjetimo se, Aventadora SVJ Roadstera pokreće 6,5-litreni V12 motor sposoban proizvesti 770 KS i ubrzati do stotke za 2,8 sekundi, na putu do najveće brzine od 351 km/h, koja je elektronički ograničena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 12:00