SAMO U AMERICI

Ovo što gledate je JetCar, ‘križanac‘ jet-skija i Corvette sposoban ploviti i preko 100 km/h!

Sa svojom sjajnom bojom i otvorenim krovom ovo plovilo s dva sjedala izgledaj kao iz filma o Jamesu Bondu

Chevrolet Corvette JetCar

 Boats & Buyers

Nevjerojatna plovila "JetCar" koja nalikuju sportskim automobilima Corvette dostupna su za najam od tvrtke JetCarUSA sa sjedištem u Miamiju, koja tvrdi da mogu postići brzinu od 56 čvorova (106 km/h).

Sa svojom sjajnom bojom i otvorenim krovovima, ova plovila s dva sjedala izgledaju kao da su iz James Bonda. Njihov najam košta 350 dolara (317 eura) po satu, ili oko 55.500 dolara (50.200 eura) za kupnju.

"JetCar ima ugrađeni glazbeni sustav s Bluetooth funkcijom i premium zvučnike tako da možete uživati u svojim omiljenim pjesmama dok krstarite vodama sa stilom", kažu iz tvrtke. Trup plovila u obliku automobila od stakloplastike dostupan je u nizu boja, od nebesko plave do narančaste i jarko ružičaste.

image

Chevrolet Corvette JetCar

Boats & Buyers

Kupci mogu odlučiti dodati niz modifikacija plovilu, kao što su unutarnja LED rasvjeta, držači za čaše i GPS sustav za praćenje. Također mogu birati između nekoliko vrsta motora, od Yamahinog motora od 180 KS do Sea-Doo motora od 300 KS. "JetCar nije samo čamac, JetCar nije jet-ski. JetCar je klasa za sebe!", kaže proizvođač.

image

Chevrolet Corvette JetCar

Boats & Buyers

Prsluci za spašavanje i aparat za gašenje požara pohranjeni su na brodu, a plovilo se može nadzirati kako bi se osiguralo da putnici imaju "sigurno i ispunjeno vrijeme za upravljačem". Najnoviji model dugačak 4,5 metra temelji se na sportskoj Corvettei C8, i ranije je bio na dražbi stranice Boats & Buyers, ali nije prodan.

image

Chevrolet Corvette JetCar

Boats & Buyers

Popis aukcijske stranice kaže: "Za razliku od jet-skija, JetCar je puno stabilniji i lakši, čak i u nemirnim vodama. Sustav upravljanja olakšava upravljanje i manevriranje, omogućujući vam navigaciju kroz uske zavoje i brzo zaustavljanje s lakoćom".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:55