VIDEO

Parkirao gdje nije smio pa im prekipjelo: Ovu ‘Mečku‘ nije dignuo pauk već viličar

Nakon što je otkriveno da je ova A-klasa Sedan bila parkirana gdje nije trebala, podignuta je na platformu pomoću viličara

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

U današnje vrijeme tehnologija vučnih vozila postala je nevjerojatno pametna, kao i ljudi koji njima upravljaju. Ali ponekad, umjesto petljanja s kompliciranim priključcima, nekad je rješenje puno jednostavnije.

Kao što pokazuje video koji je na Instagramu objavio korisnik @supercar.fails, nakon što je otkriveno da je ova A-klasa bila parkirana gdje nije trebala, podignuta je na platformu pomoću viličara jednim brzim pokretom.

Iskreno smo iznenađeni da je mali viličar mogao podići i pomaknuti automobil s takvom lakoćom, pokazujući malo ili nimalo problema s podizanjem ili balansiranjem.

Zapravo, neki komentatori na objavu sumnjaju da je video uopće stvaran zbog te činjenice.

Unatoč tome, viličar se jednostavno dovezao do automobila, zabio vilice ispod njega i dopremio ga do kamiona. Od tada je trebalo samo pričvrstiti automobil za platformu i odvesti se.

Ali koliko god manevar bio uredan, zanima nas je li donji dio automobila oštećen. Ako su vilice bile dovoljno razmaknute, sve bi trebalo biti u redu. Međutim, čini se da to nije slučaj, tako da bi ova A-klasa mogla imati minimalna oštećenja bočnih pragova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 04:21