nevjerojatan video

Penzioner ‘kratkog fitilja‘: 70-godišnjak kilometrima sumanuto jurio motociklista gradom pa se zabio u njega

"Koristio je vozilo kao oružje": optuženi nakon zatvora neće smjeti voziti tri godine i četiri mjeseca, a motociklist se žali na PTSP

Trenutak udara, Robinson

 Youtube screenshot, policija Sjevernog Walesa

Izgubiti živce u prometu i potom napraviti neku ludost nikako se ne isplati. Na vlastitom je primjeru to shvatio "umirovljenik izvan kontrole" Graham Robinson (70) iz Kinmel Baya u Sjevernom Walesu.

Sada sjedi u zatvoru nakon što se automobilom dao u bezumnu potjeru za motociklistom po cesti, parkiralištima i uskim zemljanim puteljcima da bi se na kraju zabio u njega i srušio na tlo. Zanimljivo, snimke s kamere upravo iz njegova automobilu na koncu su dovele do njegove osude.

Prema snimci, Robinson je nesretnom motociklisti Liamu Guestu viknuo "Srušit ću te s motora!" i započeo divljačku potjeru 5. kolovoza 2022. godine. Kako bi ga uhvatio upuštao se u nevjerojatne ulične vratolomije, pretjecanja i vrlo opasne situacije vozeći i do 80 km/h. Razlog: Guest je prethodno u prometu nespretno upravljačem motocikla udario retrovizor Robinsonova automobila.

Iako udar automobilom u motociklista izgleda prilično strašno, Guest se izvukao samo s posjekotinama i ogrebotinama, ali se kasnije žalio na bolove i PTSP.

Prema Britanskom Telegraphu, Robinson je isprva lagao policiji i rekao da ne samo da je kamera ugrađena na instrumentnu ploču auta u kvaru, već i da u vrijeme "pohoda" nije ni bila u autu. Ipak, naknadno je priznao krivnju i predao snimku koja je pokazala da je Robinson, prema ocijeni suda, svoj Renault Kadjar koristio kao oružje...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:20