DIGITALNA PREMIJERA

Peugeot predstavio osvježeni SUV 3008: još atraktivniji i još napredniji!

Uz dobro poznate bnezince i dizelaše, u ponudi su i dvije hibridne izvedbe, a na naše tržište stiže krajem 2020. godine
Peugeot 3008
 Peugeot

Proizvođači automobila morali su se prilagoditi ovim novim vremenima, pa su tako digitalne premijere novih modela postale "novo normalno", a upravo je Peugeot danas na svojim digitalnim platformama javnosti pokazao osvježeni 3008. Stručnjaci iz Peugeota su na digitalnoj premijeri priznali kako je osvježavanje tako popularnog modela uvijek teško, no prema prvim slikama čini se kako su, još jednom, napravili odličan posao.

image
Peugeot 3008
Peugeot

Krenimo od samih vizualnih promjena - na prednjem dijelu masivna maska sada je još više spuštena ispod razine LED svjetala koja su pritom također dobila novi oblik, pa cijeli automobil poprima još upečatljiviji izgled.

image
Peugeot 3008
Peugeot

U skladu s trendovima na tržištu, i Peugeot sada, baš poput premium njemačkih proizvođača, nudi Black paket kojim se kromiranu elementi mijenjaju sjajno crnima čime se dobiva na agresivnosti i vizualnom dojmu.

image
Peugeot 3008
Peugeot

Stražnji kraj krase tek sitno dorađena svjetla sa 3D osvjetljenjem, a odlična vijest za sve kupce jest da ona sada dolaze standardno u LED tehnologiji.

image
Peugeot 3008
Peugeot

Novosti očekivano ima i u unutrašnjosti, gdje dominiraju dva zaslona. Prvi je središnji osjetljiv na dodir koji sada broji 10 inča, dok se ispred vozača nalazi i-cockpit, dobro poznat iz ostalih novih Peugeot modela.

image
Peugeot 3008
Peugeot

Vozačima se nudi nekoliko različitih prikaza kao i jako cool 3D prikaz koji će se svidjeti mlađoj publici.

image
Peugeot 3008
Peugeot

Uparivanje mobitela moguće je putem Apple Car Play-a i Android Auta, a tu je i bežični punjač. Očekivano, novi 3008 sada je još napredniji po pitanju tehnologije, pa se tako nudi niz sustava sigurnosti uključujući novu "Night Vision" funkciju.

image
Peugeot 3008
Peugeot

Što se tiče motorizacije, uz dobro poznate benzince i dizelaše snage od 130 KS do 180 KS, u ponudi su i dvije hibridne izvedbe: HYBRID4 300 e-EAT8 te HYBRID 225 e-EAT8. Više detalja oko samih cijena bit će poznato po dolasku na domaće tržište krajem ove godine.

image
Peugeot 3008
Peugeot
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 11:03