Objavljena snimka

Pogledajte kako se policija u SAD-u obračunava s prebrzim vozačima BMW-a

Vozač je optužen za bijeg, prebrzu i nesavjesnu vožnju te vožnju s dugim svjetlima

Policijska potjera, BMW M4

 YouTube Screenshot

Potjere velikim brzinama inače uključuju dosadna vozila, ali Ured šerifa okruga Forsyth objavio je snimku jurnjave u kojoj se pojavljuje BMW M4.

Iako isječak ne pokazuje kako su stvari počele, Šerifov ured je objavio da se incident dogodio 17. prosinca kada je zamjenik pokušao zaustaviti vozača jer navodno nije ugasio prednja duga svjetla.

22-godišnji Islam Aslanov navodno je počeo ubrzavati kada ga je zamjenik pokušao zaustaviti. To je trenutak kada snimka počinje, jer možemo vidjeti kako M4 preuzima vodeću ulogu dok zamjenik javlja svom operateru o pokušaju bijega.

Automobil je jedva vidljiv tijekom većeg dijela potjere, ali ured šerifa okruga Forsyth rekao je da je Aslanov vozio 113 km/h u zoni od 56 km (35 mph), te da je u jednom trenutku vozio 161 km/h. Osim toga, kada je izašao na autocestu, policija navodi da je jurio 232 km/h.

BMW M4 je zaustavljen tako što je policijski službenik postavio zamku za gume. Iako kvaliteta videa nije najbolja, potez je bio uspješan i M4 je usporio i izašao na lokalno parkiralište. Međutim, ovdje stvari ne završavaju jer je automobil onda nastavio ubrzavati.

Na kraju je usporio jer je jedna od prednjih guma bila prazna. Potjera tada dolazi kraju jer muškarac odustaje i gura ruke kroz prozor. Ured šerifa okruga Forsyth kaže da je Aslanov optužen za bijeg, prebrzu i nesavjesnu vožnju te vožnju s dugim svjetlima.

Na pitanje zašto je bježao, Aslanov je rekao da se "uplašio kad je vidio policiju iza sebe".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 06:05