oproštaj je blizu

Pogledajte prvi trailer pretposljednje epizode ‘The Grand Toura‘ koja otkriva avanturu u Mauritaniji

Ova epizoda ima poseban značaj kao pretposljednja u seriji, najavljujući kraj ere "The Grand Toura"

The Grand Tour, Sand job

 Prime

Fanovi su uzbuđeni zbog prvog trailera za pretposljednju epizodu "The Grand Toura" pod nazivom "Sand Job", gdje će Jeremy Clarkson, James May i Richard Hammond istražiti sjevernoafričku državu Mauritaniju.

Sa samo dvije epizode preostale prije kraja sezone, trio se sprema na nezaboravno putovanje prije nego što se konačno oproste od svojih gledatelja. Premijera "The Grand Toura: Sand Job" zakazana je za 16. veljače.

U ovoj epizodi, Clarkson, May i Hammond slijede staze čuvenog relija Pariz-Dakar kroz pustinjske prostore Mauritanije. Umjesto visokih performansi reli vozila, trio će se suočiti s izazovima pješčanih terena u posebno modificiranim GT sportašima poput Jaguara F-Type, Astona Martina DB9 i Maseratija GranTurismo kabrioleta.

image

The Grand Tour, Sand job

Prime

Putovanje započinje s vožnjom najdužim vlakom na svijetu, nakon čega ih očekuju borbe s nemilosrdnom Saharom i opasnim rijekama, dok istovremeno moraju čuvati svoje zalihe goriva od eksplozija. Snimanje ovog specijala predstavlja pravi izazov za voditelje i njihove automobile, s visokim temperaturama i neumoljivim terenom.

Ova epizoda ima poseban značaj kao pretposljednja u seriji, najavljujući kraj ere "The Grand Toura". Posljednja epizoda, nedavno snimljena u Zimbabveu, bit će premijerno prikazana kasnije ove godine.

image

The Grand Tour, Sand job

Prime

Jeremy Clarkson najavio je svoje povlačenje iz produkcije automobilskih sadržaja, ali nastavlja s drugim projektima poput "Clarkson‘s Farma" i "Who Wants to Be A Millionaire?", dok May i Hammond nastavljaju s vlastitim TV projektima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:30