pogledajte video

Policajac zaustavio kolegu zbog vožnje gotovo duplo brže od ograničenja: Sve je završilo uhićenjem...

‘Idem na posao, čovječe. Zašto me pokušavaš zaustaviti dok idem na posao?‘ policajac je rekao kolegi prije nego je pobjegao

Screenshot incidenta

Policijski službenik iz Floride uhićen je i razriješen dužnosti nakon što je odbio dati svoju vozačku dozvolu i zbog bijega nakon što ga je drugi službenik zaustavio.

Dana 6. lipnja, zamjenik šerifa okruga Seminole primijetio je policijski SUV s oznakama grada Orlanda (SAD) kako vozi brzinom od 130 km/h u zoni s dopuštenom brzinom od 70 km/h. Policajac je odmah počeo loviti svog kolegu. Naposljetku je upalio rotacijska svjetla i zaustavio SUV, a potom upitao policajca zašto tako brzo vozi.

"Što radiš?"- upitao ga je policajac Alexander Shaouni nakon što se konačno zaustavio. “Idem na posao, čovječe. Zašto me pokušavaš zaustaviti dok idem na posao?", skrećući pozornost na svoju uniformu s imenom i značkom. "Kako ti izgleda da sam odjeven?".

Policijski službenik je to ignorirao i zatim zaustavljenog kolegu tražio vozačku dozvolu, koju je ovaj odbio dati i potom napustio mjesto događaja. Kasnije ga se identificiralo po registraciji automobila i broju značke. Snimka incidenta s kamerom na tijelu također jasno pokazuje ime policajca na prednjem dijelu njegovog policijskog prsluka.

Naposljetku, Shaouni je uhićen zbog incidenta i optužen za nesmotrenu vožnju, bijeg i izbjegavanje snaga reda, kao i pružanje otpora policajcu bez nasilja. Skinut je sa svoje pozicije čekajući rezultate kriminalističke istrage koju je proveo šerifov odjel, kao i istrage unutarnjih poslova.

"Ured šerifa okruga Seminole u petak 9. lipnja obavijestio je policijsku upravu Orlanda da je policajac Alexander Shaouni bio umiješan u incident koji se dogodio u okrugu Seminole koji je rezultirao kaznenim prijavama", napisao je OPD u izjavi za lokalne novine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 08:34