pogledajte video

Policija nije utvrdila krivca, a oštećen je modul baterija: Ova šteta na Tesli vlasnika će stajati 30.000 dolara

Vlasnik Tesle dobio je kopiju policijskog izvješća 17 dana kasnije. U njemu stoji da se ne može odlučiti tko je kriv za nesreću

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Vlasnik Tesle Model 3 vozio se prema naplatnoj kućici kada se u njegov automobil zabio kamion. Vozač kamiona je navodno iskočio van i pokušao okriviti vozača Tesle za incident. Međutim, vlasnik Tesle, čije je ime Matt, jasno je dao do znanja da je automobil snimio sudar ugrađenom kamerom. Vozači su potom čekali da policija stigne na mjesto događaja.

Kako se priča, policajac New Jerseyja stigao je samo nekoliko minuta nakon sudara. Matt je policajcu pokazao snimke TeslaCam-a koje je snimio. Bez obzira na dokaze, policajac je Mattu rekao da će ipak morati provesti potpunu istragu koja će trajati do 15 dana.

Vlasnik Tesle dobio je kopiju policijskog izvješća 17 dana kasnije. Zanimljivo je da u njemu stoji da se ne može odlučiti tko je kriv za nesreću. Izvješće je otkrilo da se vozač kamiona spojio bez pokazivača smjera i da se Matt spajao u isto vrijeme. Budući da se i Matt spajao, smatralo se da je barem djelomično kriv.

image

Račun za popravak

YouTube Screenshot

Račun za popravak Tesle bio je dugačak čak sedam stranica i postoji mogućnost da su oštećene baterije. Ukupno sve košta šokantnih 30.000 dolara (28.100 eura). Slažete li se da su oba vozača kriva za ovu nesreću?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 06:57