VIDEO

Policija odbila pomoći čovjeku koji je pronašao svoj ukradeni motocikl: ‘Nije na vidljivom mjestu‘

Vlasnik je pratio svoju ukradenu Hondu pomoću Apple AirTaga, ali vlasti kažu da ne mogu pomoći

Ukradeni motocikl i Scotty Woods

 YouTube Screenshot

Apple AirTags mogu biti od nevjerojatne pomoći kada netko izgubi predmet. U slučaju jednog čovjeka iz Chicaga, taj predmet je ukradeni motocikl i on kaže da mu policija ne pomaže da ga vrati iako točno zna gdje se nalazi. Nada da će dobiti svoj motocikl polako se smanjuje kako dani prolaze.

Scotty Woods kaže da je njegova Honda nestala s parkinga prošle nedjelje navečer. Unatoč uvjerenju da ju je netko ukrao, Woods je pokušao zadržati malo pozitivniji stav. "Pokušavao sam zadržati nadu u ovoj situaciji i prvo sam rekao: Možda ga je odnio pauk, znajući da je bio legalno parkiran‘.

“Pokušavao sam zadržati taj tračak nade otvorenim.” Postojao je još jedan razlog za nadu, a to je AirTag kojeg je ostavio ispod sjedala svog motocikla.

Iskoristio je AirTag da prati motocikl do uličice i ugledao kamion. No unatoč tome što je točno znao lokaciju svoje Honde, Woods kaže da policija nije poduzela ništa da mu pomogne da ga vrati.

“Otišao sam tamo nakon što mi je dispečer rekao da ne idem sam”, rekao je. “Bio sam pomalo emocionalno bijesan zbog cijele situacije i samo sam se nadao da ću ga vidjeti, ali nažalost nisam. Kad je policajac stigao, stvari se nisu poboljšale".

Prema Woodsu, policajac nije htio ni prošetati uličicom s njim. "Nije bio na mjestu događaja dvije minute", rekao je Woods. “Pitao sam ga može li me provesti kroz uličicu ili nešto slično samo da obavim sigurnosnu provjeru ili da pomognem. On je to odbio učiniti".

image

Screenshot incidenta

YouTube Screenshot

Woods ipak nije potpuno odustao. "Samo želim sjediti tamo i vidjeti hoće li netko otvoriti taj kamion ili možda garažu", rekao je. "Moja nada je pri kraju. Razmišljam o tome da pokucam na vrata".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:38