jeziv video

Pomahnitali vozač pokušao izgurati drugi auto pa preokrenuo vlastiti na krov, zatim je izvukao nož

‘Navodno je Astra udarila u limuzinu, zbog čega se prevrnula na krov‘, stoji u policijskom priopćenju

Screenshot incidenta

 youtube screenshot

Kad bijes na cesti stvarno izmakne kontroli, čini se da nitko nije na dobitku. Tome svjedoči jedan takav incident u Australiji. Čovjek u Holden (Opel) Astri naletio je na malu limuzinu, nakon čega je završio na krovu. Policija kaže da je vozač tada izašao iz automobila i neko vrijeme mahao nožem prije nego što su oni stigli, a drugi se vozač dao u bijeg.

Sukob na cesti dogodio se kasno poslijepodne u srijedu u blizini Melbournea. "Navodno je Astra udarila u limuzinu, zbog čega se Astra prevrnula", izjavili su iz policije u priopćenju. Video potvrđuje da se upravo to dogodilo.

Vozač Astre jasno cilja u stranu limuzine i dolazi u kontakt s prednjom lijevom gumom. Limuzina se vraća u traku iz koje je upravo izgurana i Astra se prevrće. "Kladim se da žali zbog toga", čuje se glas snimatelja.

Svađa ipak nije bila gotova. Nakon što se izvukao iz prevrnutog automobila, vozač je vitlao nožem i jurio suprotnog vozača po cesti. Slučajni prolaznici na kraju su dvojicu muškaraca razdvojili dok policija nije stigla.

Nakon što su to učinili, uhitili su vozača Astre. Neimenovani 50-godišnjak suočen je s optužbama za nesavjesno ponašanje kojim je dovedena u opasnost teška ozljeda, opasna vožnja, neoprezna vožnja, kaznena šteta, protupravni napad, napad oružjem i posjedovanje hladnog oružja. Pušten je uz jamčevinu, ali je suđenje zakazano za 3. studenog.

Policija kaže da niti jedna strana nije zadobila ozljede, što je nevjerojatno s obzirom na brutalan sudar koji vidimo na snimci. Nema riječi o tome što je točno pokrenulo svađu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:57