POGLEDAJTE VIDEO

Potjera u zračnoj luci: Policajac biciklom jurio alkoholiziranu ženu na motoriziranom kovčegu

Žena je navodno bila previše pijana da bi uopće ušla u avion i na kraju je uhićena nakon vrlo neobične potjere

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Ne bismo vam zamjerili kad biste zaključili da je ovdje riječ o 'clickbaitu', ali moramo vas razočarati – ovo se stvarno dogodilo. Policajac na biciklu je u zračnoj luci u Orlandu jurio ženu na motoriziranom kovčegu. Ovo je bez sumnje najčudnija snimka policijske potjere koju smo ikada vidjeli.

Prema WKMG News 6, incident se zapravo dogodio prošlog travnja. Žena, identificirana kao Chelsea Alston, putovala je iz Orlanda u New York i navodno joj je ulazak na let odbijen od strane agenta koju je smatrao previše pijanom. Tada se policajac iz Orlanda Andrew Mamone pojavio na svom biciklu, i tu počinje snimka...

Chelsea psuje udaljavajući se na svojoj elektrificiranoj prtljagi, a službenik Mamone primjećuje da je kovčeg prilično brz. Za minutu čujemo policajca koji sam shvaća situaciju komentirajući: 'Bit će ludo'. Nakon što je uhvati, policajac pokušava ženu vratiti do sigurnosne kontrolne točke, gdje bi se mogla otrijezniti, ali je na kraju uhićena jer je navodno pljunula na njega.

Videozapis završava tako što ženu iznose iz zračne luke i uvode je u policijski automobil. WKMG News 6 je izvijestio da je dodatno oštetila policijski automobil čineći nuždu na sjedalu. Ako bude proglašena krivom, prijeti joj do 10 godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:10