VIDEO

Poznati YouTuber otkrio prve detalje paprenog Mercedesa AMG GT Black Series!

Glavna zvijezda promo spota je poznati YouTuber Shmee150 koji u videu ulazi u pogone AMG-a te kriomice uzima novi AMG GT Black Series te odlazi na kratku testnu vožnju...
AMG GT Black Series
 Mercedes-AMG

Nakon što su jučer internetom počele kružiti slike novog paprenog Mercedesa AMG GT Black Series, čini se kako je njemački proizvođač odlučio reagirati pa su i sami na svom YouTube kanalu objavili teaser koji zapravo otkriva sve vizualne detalje ovog brutalnog modela. A pritom je glavna zvijezda spota poznati YouTuber Shmee150 koji u videu ulazi u pogone AMG-a te kriomice uzima novi AMG GT Black Series te odlazi na kratku testnu vožnju. Pogledajte video:

Automobil čekivano ima dodatne aerodinamične i karbonske dodatke, a kao glavno sredstvo prepoznavanja tu je masivni spojler koji izgleda kao da je preuzet sa GT3 automobila. Podjestimo, zahvaljujući stranici Fastabast.com poznati su i tehnički podaci: tako je 4,0-litreni V8 motor pojačan na čak 710 KS uz 850 Nm okretnog momenta! Dovoljno za kultnim Ringom projuri za samo 6 minuta i 58 sekundi! Premijera se očekuje vrlo brzo!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:46