VIDEOIGRE

Prikazan najnoviji ‘trailer‘ za Forzu Motorsport: Videoigra za Xbox izlazi 10. listopada

Ovaj novi video fokusira se na partnerstvo s General Motorsom, ističuži Chevrolet Corvette E-Ray i Cadillac Racing V-Series.R LMDh

Forza Motorsport

 YouTube Screenshot

Najnoviji trailer za Forzu Motorsport premijerno je prikazan tijekom Xbox Games Showcase tijekom Summer Games Festa 2023. Ovaj novi video fokusira se na partnerstvo s General Motorsom, ističuži Chevrolet Corvette E-Ray i Cadillac Racing V-Series.R LMDh. 10. listopad 2023. novi je datum izlaska igre.

Chevy i Cadillac bit će vozila koja će krasiti naslovnicu Forza Motorsporta. Video počinje s V-Series.R-om na stazi. Zatim se brzo prelazi na prikazivanje E-Raya u početnom prikazu gdje igrači mogu sudjelovati u utrkama i odabrati različita vozila. Slijedi još utrka koja prikazuje Eaglerock Speedway. Čini se da staza ima ovalni raspored.

Zatim je prikazana staza Suzuka. Kasnije, postoji kratak pogled na ono što izgleda kao poznati Eau Rouge zavoj sa staze Circuit de Spa-Francorchamps. Čini se da kratak isječak prikazuje famozni dio staze Le Mans.

Forza Motorsport lansirat će se s više od 500 automobila, a više od 100 njih bit će potpuno novi u igri. Ako to ne bude dovoljno za odabir, bit će dostupno više od 800 nadogradnji za modifikaciju vozila. Naravno, ti bi automobili bili beskorisni bez mjesta za utrke. Forza Motorsport ima 20 staza, od kojih je pet novih u seriji. Raniji snimak otkrio je dvije od njih: Hakone u Japanu i stazu Kyalami u Južnoj Africi.

Grafika bi također trebala biti bolja nego ikad. Programeri obećavaju mogućnost igranja u 4K rezoluciji pri 60 sličica u sekundi, a to je s praćenjem zraka za stvaranje još realističnijih svjetlosnih efekata. Nova funkcija određivanja vremena u danu omogućuje igračima da započnu utrku tijekom dana i da događaj prijeđe u noć. Za bolji zvuk, igra podržava Dolby Atmos.

Nova igra će imati dodatne asistente za vožnju kako bi bila pristupačnija korisnicima. Na primjer, pomoć pri vožnji slijepih pomaže slijepim igračima ili slabovidnim igračima. Dodaje više zvučnih znakova koji pomažu korisnicima da se kreću stazama bez potrebe da vide sve.

One Touch Driving pomaže ljudima koji imaju problema s pritiskom više tipki istovremeno, držanjem kontrolera ili održavanjem pritiska na tipku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:02