USKORO PREMIJERA

Privukli pozornost: kineski Geely u reklami za novi model provocira Mercedes, Porsche i BMW!

Novi model vozit će se na CMA platoformi razvijenoj u suradnji sa Volvom, a prave sposobnosti i performanse otkrit ćemo krajem godine
Geely Preface
 Geely Facebook

Reklamni spotovi za automobile često se rade prema dobro poznatoj "špranci", a kineski Geely odlučio je zapapriti stvari i umjesto naglašavanja stavki svog modela odlučili su publici pokazati kako njihov model uzima mjeru redom BMW-u M4, Mercedesu C63 AMG-u te Porsche Panameri. Naime, u spotu nadolazeći Geely prestiže sve navedene modele!

Naravno, na ovaj način svakako su dobili pozornost, a komentari će zasigurno biti različiti - kako pozitivni tako i negativni. Ipak, zasad nije moguće niti procijeniti kakav će Geely biti po pitanju performansi budući da model imena Preface izlazi u zadnjem kvartalu ove godine kada će biti poznato više detalja. Zasad znamo da ima upečatljiv dizajn, da se vozi na Geelyjevoj CMA platformi (koja je razvijena u suradnji s Volvom i koja je debitirala sa modelom XC40, a možemo ju pronaći i u Polestaru 2) te da u reklami može biti brži od paprenih njemačkih modela. Naravno, pravi test na stazi će pokazati pravi omjer snaga, no to ćemo morati još malo pričekati. Dotad pogledajte ovu neobičnu reklamu:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:40