ŠOK SNIMKA

Prolaznici sve snimili: Trenutak kad vozač Jaguara kreće gaziti biciklista i njegov bicikl

Uspio se zaustaviti bez da me udari kod skretanja, pa sam mu rekao da vozi opreznije - rekao je biciklist

Ulični obračun

Internetom kruži snimka svađe između biciklista i vozača Jaguara F-Pacea na ulici u Londonu u Velikoj Britaniji. Nije lijep prizor onoga što se tamo dogodilo, a biciklist je iznio detalje kako mu je bicikl pretvoren u hrpu neupotrebljivog željeza pod kotačima moćnog britanskog skupocjenog SUV-a.

Na kratkoj snimci vidimo biciklista kako stoji ispred Jaguara F-Pace koji drži telefon na uhu i svoj bicikl isped sebe. Ubrzo, vozač SUV-a daje gas te počinje gaziti bicikl i čovjeka koji se izmaknuo bez ozljeda, međutim bicikl nije dobro prošao.

"Telefonom sam zvao policiju", izjavio je biciklist za Road.cc, "vozio sam bicikl prema sjeveru, a neoprezni vozač Jaguara je pokušao skrenuti preko mene u Brondesbury lijevo. Uspio se zaustaviti bez da me udari, ali sam stao da mu kažem da mora biti oprezniji, on je krenuo dalje polako naprijed, gurajući mene i bicikl oko jednog metra. Rekao sam da sada trebam njegove podatke o osiguranju jer je možda mi je oštetio prednji kotač pri tom prvom dodiru".

Na tome je moglo i ostati, svi su živi i zdravi, štete nema i obojica su mogli napustiti mjesto događaja uz isprike. No biciklist je blokirao SUV, ograničivši mu kretanje i krenuo zvati policiju. "Tada je vozač izašao iz Jaguara i gurnuo me na tlo, što nije na snimci i zato na dostupnim videima moj bicikl više nije okrenut prema sjeveru" izjavio je.

Nakon što mu je pregazio bicikl vozač SUV-a izlazi i obračunava se s biciklistom koji na telefon govori policiji "Sad mi opet prijeti."

Prolaznici tada pokušavaju intervenirati kako ne bi došlo do fizičkog obračuna, međutim, od neposrednih promatrača situacije neki kažu da je u pravu biciklist, a drugi vozač SUV-a kojem je onemogućeno kretanje. Neki su rekli da su obojica u krivu... Konačni sud tko je u pravu dat će policija...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 23:31