VIDEO

Prvi oštećeni G87 na svijetu? Potpuno novi BMW M2 razbijen prilikom isporuke do autosalona

Kako je izvijestio BMW Blog, u BMW M2 je straga udario kamion i gurnuo ga u Toyotu RAV4 prethodne generacije koja je vozila ispred

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Dok su prvi primjerci BMW-a M2 G87 već stigli do lokalnih zastupništva diljem svijeta pa tako i u SAD-u, jedan nesretni vlasnik morat će pričekati malo duže na svoj primjerak. Razlog tome je nesreća u Massachusettsu, u kojoj je razbijen potpuno novi M2 koji je bio na putu do zastupništva.

Posljedice incidenta snimljene su kamerom, a isti kratki video objavljen je na YouTubeu i na Instagramu. Čini se da je automobil bio u tranzitu od skladišta do izložbenog prostora kada se dogodila nesreća, što ga čini glavnim kandidatom za prvi oštećeni G87 na svijetu.

Kako je izvijestio BMW Blog, u BMW M2 je straga udario kamion i gurnuo ga u Toyotu RAV4 prethodne generacije koja je vozila ispred. BMW je pretrpio značajna oštećenja na stražnjem braniku, stražnjem svjetlu i stražnjem blatobranu. Stražnji kotač je također malo pomaknut, što ukazuje na ozbiljnost oštećenja.

Video prikazuje samo stražnji dio BMW-a, no izbočina na Toyotinim stražnjim vratima sugerira da bi i prednji dio mogao biti oštećen. Također možemo vidjeti profil M2 koji još uvijek ima zaštitne naljepnice iz tvornice. Za one koji se pitaju o specifikacijama, vozilo je obojeno u Brooklyn sivu boju, u kombinaciji s crnim aluminijskim naplatcima.

image

2023. BMW M2 G87

BMW

Iako je automobil daleko od kompletiranja i može se u potpunosti popraviti s nekim rezervnim dijelovima, sigurno neće biti isporučen nakon ovog nesretnog događaja. Umjesto toga, vlasnik će dobiti još jedan potpuno novi primjerak, a ovaj će vjerojatno biti popravljen i prodan po nižoj cijeni.

Da se prisjetimo, novi BMW M2 proizvodi 460 KS (338 kW) iz svog twin-turbo 3,0-litrenog rednog "šestaka" koristeći BMW-ove M-specifične postavke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:38