NOVI VIDEO TEASER

Puristi slave: iz Nissana stiže pravi vozački stroj sa ručnim mjenjačem!

Model kodnog imena Z Proto mijenja 370 Z i ima službenu premijeru već sljedeći tjedan
Nissan Z Proto
 Nissan

Nissan malo po malo otkriva sve više detalja svog novog sportskog modela koji će naslijediti model 370 Z koji je u proizvodnju stavljen sada već daleke 2009. godine. A čini se kako sa svakim novim detaljem kojeg objave u Nissanu raspoloženje purista koji s nestrpljenjem čekaju ovaj model biva sve bolje. Naime novi model koji će nositi naziv Z Proto bit će pravi vozački automobil sa - ručnim mjenjačem. Otkriva to novi teaser koji možete pogledati ovdje:

Uz to, u videu možemo čuti i zvuk novog sportaša sa potpisom Nissana koji će pritom debitirati i sa novim logom marke. Što se tiče dizajna očekuje se nekoliko poveznica sa kultnim modelima koji su prikazani u još jednom trailer koji otkriva i obrise novog modela sa novim LED svjetlima zanimljivog svjetlosnog potpisa.

Što se tiče pogona, priča se o 3,0-litrenom V6 motoru snage 400 KS uz 475 Nm okretnog momenta, no za točnu snagu još ćemo morati pričekati, ali ne dugo. Naime, svjetska premijera održat će sredinom idućeg tjedna, pa s nestrpljenjem čekamo sve detalje ovog pravog vozačkog modela...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:01