VIDEO

Radikalna transformacija: Poznati reper odlučio ukloniti krov sa svog Rolls-Royce Cullinana

Reper Lil Uzi Vert nedavno ga je poslao u Car Effex na radikalnu transformaciju, pretvorivši ga u Rolls-Royce kakvog nitko nema

Rolls-Royce Cullinan Vert Edition

 Car Effex

Rolls-Royce Cullinan je jedan od najluksuznijih SUV-ova na tržištu, ali je također i jedan od najmasivnijih. Možda itekako svjestan činjenice da ne može učiniti da njegov Cullinan izgleda još neobičnije, reper Lil Uzi Vert nedavno ga je poslao u američku radionicu Car Effex na radikalnu transformaciju, pretvarajući ga u Rolls-Royce kakvog nema nitko drugi.

Ovo nije prvi modificirani Cullinan koji smo vidjeli. Međutim, dok većina dobiva bodykit ili novi set kotača, Car Effex otišao je korak dalje i u potpunosti uklonio krov SUV-a iz prvog reda u sam stražnji dio automobila. Nije ni kabriolet, što znači da je automobil sada prilagođen samo savršeno sunčanim danima.

image

Rolls-Royce Cullinan Vert Edition

Car Effex

Dizajn nas podsjeća na poznati Maybach Landaulet iz 2009., kao i na noviji G650 Landaulet. Jedina razlika je u tome što su ta dva zapravo imala sklopivi mekani krov, što ih je činilo mnogo praktičnijim.

image

Rolls-Royce Cullinan Vert Edition

Car Effex

Prtljažnik Rolls-Roycea je transformiran i sada uključuje veliku pločicu s natpisom "Cullinan Vert Edition" i namjensku kutiju zvučnika neposredno iza stražnjih sjedala. Prtljažnik je također presvučen smeđom kožom s crnim tepihom, što doprinosi luksuznom dojmu SUV-a.

image

Rolls-Royce Cullinan Vert Edition

Car Effex

Car Effex također je potpuno preuredio unutrašnjost SUV-a novom smeđom kožom, iako nam je teško povjerovati da je koža kvalitetnija od one koju bi Rolls-Royce izvorno stavio.

image

Rolls-Royce Cullinan Vert Edition

Car Effex

Napravljeno je nekoliko završnih detalja u unutrašnjosti Cullinana. Na primjer, okviri prozora i ručke na vratima sada su u crnoj boji, dok se također nalazi na setu novih naplataka u bijeloj nijansi. Prednja maska također je obojena pola u bijelo, a pola u ljubičasto. Tuner je zatim okupao Spirit of Ecstasy dijamantima te promijenio izgled njegova lica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 02:40