Snimila ih kamera

Razmjenjivali strasti na mračnoj cesti: Nisu znali da je to dionica relija Monte Carlo!

Video dolazi s kamere bolida pilota Jourdana Serderidisa. Svjetla automobila obasjala su par koji se seksa pokraj ceste

Screenshot incidenta

 Twitter Screenshot

Od 19. siječnja, do nedjelje 22. održava se legendarni reli Monte Carlo, utrka koja tradicionalno otvara WRC Svjetsko prvenstvo u reliju. Ali prvi dan ostavio nam je neobičan video koji nema nikakve veze sa samim relijem: dvojac se odlučio seksati na mračnoj cesti, koja je zapravo dionica samog relija.

Iznenađujuća scena dogodila se usred noćne etape relija Monte Carlo. Video dolazi s kamere automobila pilota Jourdana Serderidisa. Usred mraka, odjednom, svjetla automobila obasjala su par koji se seksao pokraj ceste.

Farovi bolida grčkog pilota obasjali su “zaljubljene”. Zanimljivo je i to da osvjetljenje optičkih grupa otkriva prisutnost više osoba oko para dok se seksaju. Scena je snimljena kamerom automobila i prikazana uživo na web stranici Svjetskog prvenstva u reliju.

Očekivano, slika para u seksu nije dugo trebala postati viralna društvenim mrežama, a brojni su korisnici izbacili svakakve komentare i šale.

U nekim tweetovima možete pročitati poruke poput "Da, ovo se dogodilo usred relija Monte Carlo uživo", "To je način da povećate publiku WRC-a".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. svibanj 2024 15:50