VIDEO

Recept za dobru zabavu: Netko je na BMW Serije 3 (E36) ugradio turbopunjač i off-road gume

Ova Serija 3 izgleda kao terenac iako ovjes E36 nikada nije trebao vidjeti ništa drugo osim asfalta
BMW Serija 3 Coupe (E36)
 YouTube Screenshot

Ako vas imalo zanimaju zanimljivi projekti automobila, možda ste na YouTubeu naišli na Grind Hard Plumbing Co. S više od 1,2 milijuna pretplatnika, ovaj kanal kojeg vodi ekipa mehaničara ima nov pristup stvaranju sadržaja vezanog uz automobile.

Naime, dok je većina kanala usredotočena na zvuk i miris najnovijih automobila, Grind Hard Plumbing Co više zanimaju stvari poput ugradnje KTM-ovog motora u mali Porsche za vozače između 8 – 12 godina.

Nakon što se ekipa godinama 'igrala' sa starom Serijom 3 Coupe (E36), kojeg su slučajno kupili za samo 150 dolara (970 kuna), odlučili su u njega 'ubaciti' turbopunjač kupljen na eBayu. Međutim, stvari postaju još zanimljivijima. Sljedeći plan bio je pretvoriti ga u terenski 'pick-up', stoga je odsječena stražnja polovica i ugrađene su off-road gume s reli naplatcima.

image
BMW Serija 3 Coupe (E36)
YouTube Screenshot

I zaista, ova Serija 3, ako se i dalje može tako nazivati, izgleda kao terenac, iako ovjes E36 koji je standardno došao s njim nikada nije trebao vidjeti ništa drugo osim asfalta. Nekoliko skokova na off-road stazi, i sve što je povezano sa stražnjim ovjesom je uništeno. Zbog toga je ekipa iz Grind Hard Plumbinga ugradila jači ovjes, te set Corbeau DFX sportskih sjedala koja dodaju stupanj sigurnosti neophodan za ovakav projekt.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:23