Pogledajte video

Robert Downey Jr. u Rimac Neveri najavio novi serijal u kojem će pretvarati klasike u hibride i EV-ove!

Kad krene serijal saznat ćemo o čemu je riječ, a na druženje s glumcem osvrnuo se i Rimac na svom Facebook profilu

Robert Downey Jr.

 YouTube Screenshot

Možda ste toga svjesni, a možda i ne, ali Robert Downey Jr. pomalo je i kolekcionar automobila. Međutim, kao osnivač Footprint Coalitiona za očuvanje planete još 2019., zbog svoje kolekcije osjećao se pomalo licemjerno. Stoga sada modificira klasična vozila u novom serijalu "Downey‘s Dream Cars" kako bi ih učinio ‘zelenijima‘.

"Mi smo ono što vozimo, a s obzirom da sam s godinama skupio ogromnu kolekciju klasičnih automobila, bio sam licemjer koji je izgarao benzin", rekao je glumac. "Posljednje tri godine sam angažirao najbolje i najbistrije umove da procijene, educiraju, uzdignu i ‘dekarboniziraju‘ aute pokretane fosilnim gorivima".

Prema studiju koji stoji iza emisije, Downey "dovodi svoje stare automobile u budućnost" i učinit će ih "bržima, snažnijima i učinkovitijima, a da pritom zadrži njihovu dušu netaknutom".

Dok je elektromodiranje u zadnje vrijeme postalo prilično popularno, komentar o "očuvanju njihove duše netaknutom" sugerira da to neće biti jedina metoda koju će koristiti.

Na temelju prve najave za Downey‘s Dream Cars, automobili prikazani u videu možda neće biti potpuno električni.

“Zamislite da netko stane pokraj mene i kaže: "Hej, brate. Ima li vaša Buick Riviera još uvijek originalni Nailhead stroj pod haubom?", "Oprosti, to je hibrid", kaže on u najavi. U drugoj sceni se može vidjeti kako sugerira da će vozilo biti preinačeno za pogon biodizelom. Iako neće sve biti električno, Downeyu ova tehnologija nije strana, budući da je bio glasnogovornik Audija kada je lansirao e-tron GT.

image

Robert Downey Jr.

YouTube Screenshot

Saznat ćemo što točno glumac namjerava kada Downeyjevi automobili iz snova budu premijerno prikazani 22. lipnja. Tog datuma MAX, koji je nova kombinirana usluga streaminga HBO Maxa i Discovery+, objavit će prve dvije epizode, s više epizoda svakog četvrtka do 6. srpnja. Za video najave odabrao je Rimac Neveru...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 12:04