odmah uhićen

‘Sad ste dobili svoje!‘: Bijesni vozač Mercedesa nožem probušio gumu policijskog kombija s radarom

Sve snimila kamera: vozač je nožem probušio prednju gumu kombija, prije nego što se vratio do svog automobila i odvezao se

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Charlesa Richardsa (38) uhvatila je kamera dok je svojim Mercedesom A-klase stajao na rubu ceste ispred policijskog kombija koji je mjerio brzinu. Richards je zatim viđen kako mirno drži nož dok je njegov putnik snimao s prednjeg sjedala.

Policija Južnog Walesa je rekla da je Richards tada nožem probušio prednju gumu kombija, prije nego što se vratio do svog automobila i odvezao se. Policajci su snimili taj napad kamerom unutar kombija, a Richards iz Južnog Walesa je pronađen i uhićen.

Kasnije je proglašen krivim za kazneno djelo prouzrokovanja materijalne štete na Prekršajnom sudu u Cardiffu te je kažnjen s 1066 funti (1234 eura) i naloženo mu je da plati 554 funte (641 eura) odštete i troškova.

Glasnogovornik tima za mjerenje brzine rekao je: "U nedjelju, 9. travnja 2023., otprilike u 16:45, Richards je putovao cestom A4106 u blizini Porthcawla, kada je stao ispred kombija. Izašao je iz svog automobila na dvokolnoj cesti i viđen je kako ide prema kombiju s nečim što je izgledalo kao žuti nož. Prerezao je prednju gumu kombija, prije nego što se odmah vratio u svoj automobil i odvezao".

"Incident je snimljen visokokvalitetnim videonadzorom instaliranim na vozilu GoSafe i gospodin Richards je identificiran. U subotu, 22. travnja 2023. godine, 38-godišnjak je uhićen i kazneno je prijavljen zbog kaznenog djela oštećenja policijskog vozila".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:51