VIDEO

Skandal zbog sladoleda: Mini ga je dijelio na Sajmu auta u Šangaju, a kad ga je nestalo nastao je kaos!

Objavljen je video "stranca" koji dobiva sladoled nakon što su kineski građani odbijeni, što je izazvalo bijes

Screenshot incidenta

 Weibo Screenshot

Na Sajmu automobila u Šangaju, Mini je održao nagradnu igru sa sladoledom kao nagradom i zaliha za javnost je brzo potrošena. Zatim je objavljen video "stranca" koji dobiva sladoled nakon što su kineski građani odbijeni, što je izazvalo bijes.

To je olako rečeno jer je Reuters primijetio da je "BMW Mini" postao druga najpretraživanija tema na kineskom Weibu" s više od 93 milijuna pregleda. Mnogi su korisnici objavili komentare koji su napadali brend, a jedna je osoba rekla: "U duhu gostoprimstva... sladoled se najprije racionalno daje gostima".

image

Twitter Screenshot

Twitter Screenshot

Izvor je rekao Reutersu da tvrtka planira podijeliti 300 porcija sladoleda posjetiteljima. Neke su porcije očito bile rezervirane za zaposlenike, a "stranac" u videu je navodno radio za BMW. Proizvođač kaže da nije imao pojma da će razbjesniti milijune ljudi.

Nakon incidenta, Mini se oglasio na Weibou i objavio poruku u kojoj stoji da je namjera davanja sladoleda bila "počastiti velike i male prijatelje koji su posjetili izložbu". Nadalje su rekli da njihova interna uprava nije bila dovoljno pažljiva i da je "zanemarivanje dužnosti osoblja izazvalo svačiju nesreću."

image

Mini Aceman Concept

MINI

Tvrtka se zatim ispričala za incident i obećala da će se poboljšati u budućnosti. Unatoč isprici, mnogi komentatori nisu bili zadovoljni, a jedan je upitao "Ako mogu govoriti engleski, mogu li dobiti sladoled?" Drugi je rekao: "Ne vjerujem da osoblje nije dobilo upute da ovo učini".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:11