VIDEO

Skupa greška: vozač jedinstvenog Bugatti Veyrona nakon utrke ubrzanja udario u slamnatu barikadu

Kako tvrde oni koji su se nakon incidenta našli u blizini, hiperautomobil treba novi branik i lakiranje, što će biti prilično skupo...
@nikita_osipenko Instagram
 @nikita_osipenko Instagram

Ovaj vikend u Švicarskoj se održan "Supercar Owners Circle", posebno događanje koje svake godine okuplja velik broj hiperautomobila, a prolaznici i posjetitelji mogli su na cesti vidjeti neke od najrjeđih modela koji inače stoje u garažama. Na prometnicama su se tako našli gotovo svi Koenigsegg modeli, rijetke izvedbe Paganija, Rimčevi hiperautomobili i mnogi drugi. Kako izgleda takvo događanje pogledajte u videu YouTubera Shmeea150 koji je ovo događanje posjetio sa McLaren Sennom.

A jedan vlasnik imat će ružnu uspomenu na ovogodišnje izdanje budući da je na utrci ubrzanja uništio svoj jedinstveni Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse L’Or Blanc. Prevelika brzina i kasno kočenje rezultirali su udarcem u slamnatu barijeru koja je, kako kažu oni koji su se našli u blizini, uništila prednji branik ovog modela. Vlasnika sada čeka naručivanje novog kao i lakiranje u specijalnu boju. To će zasigurno koštati poput jednog malog gradskog automobila. Ipak, sumnjamo kako će spomenuti izdatak biti problem za vlasnika...Pogledajte video:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:40