luđački pohod

Skupim Mercedesom G500 se zabio u 30 automobila ispred kuća u mirnom susjedstvu pa otišao na Big Mac

Policija vjeruje da je 37-godišnji vozač nije bio mentalno priseban jer se namjerno zabijao u automobile

Razbija mercedesom

 Twitter screenshot

Bizaran video stiže iz gradića Atena u Georgiji (SAD) gdje se muškarac za volanom skupog terenca Mercedes G500 namjerno zabio u oko 30 automobila parkiranih ispred kuća u mirnom susjedstvu.

Vlasti su muškarca optužile u 28 odvojenih točaka za oštećenje imovine. Njegov luđački pohod snimili su brojni uplašeni stanovnici četvrti Berkeley Hills Estates u blizini Atene u Georgiji. Lokalni policijski službenik, kapetan Ryan Winderweedle, potvrdio je to za lokalni Gwinnett Daily Post.

"Nekoliko stanovnika počelo je dijeliti videozapise na internetu kako Mercedes G500 udara u automobile na prilazima", rekao je Winderweedle. “Neki ljudi su javili i da su čuli pucnjeve. Osumnjičeni je Mercedesom otišao iz susjedstva prije nego što su policajci stigli na mjesto događaja. Policajci su uzeli izvješća 28 žrtava pohoda, a ukupno je oštećeno 30 vozila i ostala imovina.”

Jedan od tih svjedoka bio je Salvador Gomez, radnik u agrikulturi koji je rekao svom timu da se sakriju. "Ne znam što bih rekao, ali stvarno je bilo ludo", rekao je Gomez za WSB-TV.

Policija kaže da je ubrzo uhitila vozača Mercedesa u lokalnom McDonald‘su, samo šest kilometara od susjedstva gdje je napravio dar-mar. Mercedes je ostavio u susjednoj prodavaonici guma. Vlasti nisu navele motiv koji stoji iza čudnog ponašanja, ali su rekle da je 37-godišnjak možda imao epizodu mentalnog sloma. Dok čeka suđenje, uputili su ga specijalistima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 09:33