Neuništiv terenac

Sletio s planinske ceste u Toyoti Land Cruiser prevrnuo se nekoliko puta, pa nastavio - kod limara!

Toyota Land Cruiser poznata je po svojoj robusnosti, ali ovaj kamionet pomaknuo je granice preživjevši ozbiljan sudar pri prevrtanju

Toyota Land Cruiser

 Instagram Screenshot

Toyota Land Cruiser poznata je po svojoj robusnosti, ali ova verzija kamioneta pomaknula je granice preživjevši ozbiljan sudar pri prevrtanju. Pickup je snimljen dok se probijao do servisne stanice Toyotinog zastupništva s potpuno oštećenom karoserijom, izgledajući kao da ga je zgazilo ogromno čudovište.

Land Cruiser na snimci je jedva prepoznatljiv, ali izgleda kao verzija kamioneta s jednom kabinom Land Cruisera serije 70. Vozač je vjerojatno trebao napraviti neke ozbiljne poteze joge da bi se ugurao u zgužvanu kabinu, a i prednji i stražnji dio su toliko pohabani da su praktički definicija totalke.

Gornji video je na Instagramu podijelio Khalid Al Ajmi i privukao je veliku pažnju obožavatelja Toyote. Rekao je za Carscoops da je vlasnik ovog Land Cruisera vozio negdje u planinskim područjima Saudijske Arabije kada je sletio s vrha planine.

Vozilo se nekoliko puta prevrnulo, no nakon što se zaustavilo, vlasnik – koji je čudom preživio bez težih ozljeda – shvatio je da još radi.

Svatko pri zdravoj pameti ovo bi smatrao totalkom, ali postoji šansa da Land Cruiser, ili barem neki njegovi dijelovi budu spašeni. Razlog zašto se uništeni kamionet još uvijek može voziti uvelike ima veze s njegovim okvirom u obliku ljestava koji je, čini se, pretrpio najmanje štete.

Imajte na umu da je besmrtni Land Cruiser Serije 70 uglavnom nepromijenjen od 1984. godine, a nedavno je dobio još jedan redizajn, koji je trebao dodatno produžiti njegov život. Model je još uvijek vrlo popularan na određenim tržištima kao provjerena alternativa modernim kamionetima i SUV vozilima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:37