VIDEO

Šokantna snimka: Tinejdžeri u ukradenoj Toyoti Corolli namjerno udarili policajca na biciklu

Policajac je prevezen u bolnicu gdje su mu sanirane ozljede koje nisu opasne po život

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Video koji dolazi iz Kanade prikazuje automobil kako udara policajca, bacajući ga s bicikla u pokušaju da izbjegne uhićenje. Navodno ukradenim vozilom upravljali su 17-godišnja djevojka i 15-godišnjak koji su uhićeni.

Incident se dogodio prošle subote u 14:22 na križanju Jameson Avenue i King Street West u blizini Parkdalea. Grupa od tri policajca na biciklima uočila su ukradeni automobil kako čeka na semaforu, ali dok su mu se približavali vozač je nagazio gas. Toyota Corolla udarila je izravno u jednog od policajca, bacivši ga na vozilo koje je stajalo pored njega.

U službenom priopćenju policije stoji: “Dok su se policajci približavali vozilu na biciklima, vozač je ubrzao prema njima, prisilivši jednog policajca da ostavi svoj bicikl. U pokušaju da pobjegne s mjesta događaja, ukradeno vozilo udarilo je i ozlijedilo drugog policajca". Kako javlja CBC, policajac je prebačen u bolnicu gdje su mu sanirane ozljede koje nisu opasne po život.

Nakon sudara, crvena Toyota u kojoj su se nalazila dva tinejdžera pobjegla je s mjesta nesreće. Policajci su kasnije locirali vozilo napušteno na aveniji Lansdowne i Queen Street West.

image

Screenshot incidenta

YouTube Screenshot

U ponedjeljak su policajci uhitili 17-godišnju djevojku, a u utorak 15-godišnjak dječaka koji ne mogu biti identificirani jer su zaštićeni kanadskim Zakonom o kaznenom pravosuđu za mlade. Obojica osumnjičenih optužena su za 8 teških kaznenih djela, uključujući opasnu vožnju, napad oružjem, krađu, bijeg s mjesta nesreće i više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:24