AUTO MEET

Šokantna vožnja: Vozačica driftala i krenula gaziti policajce. Optužena je za pokušaj ubojstva

Optužena je za "pokušaj ubojstva prvog stupnja, bezobzirno ugrožavanje, pružanje otpora uhićenju i niz drugih optužbi"

Screenshot incidenta

 Instagram Screenshot

Vozačica Chryslera 300C izazvala je kaos na okupljanju automobila u Marylandu prošlog utorka kada je driftajući pokušali udariti policajca i druge prolaznike. 22-godišnja žena je kasnije uhićena i optužena za pokušaj ubojstva prvog stupnja.

Incident se dogodio na parkiralištu Walmarta u Hannoveru u Marylandu 8SAD). U videu koji su na Instagram objavili organizatori događaja možemo vidjeti policajca kako pokušava zaustaviti Chrysler 300 koji se čini prilično oštećenim.

Vozačica se ne pridržava naredbi policijskog službenika i nastavlja driftati po parkiralištu, opasno blizu prolaznika i ostalih parkiranih automobila.

Najšokantniji dio je kada vozačica kreće na policajca koji za dlaku izbjegava udarac. Međutim, bezobzirna vožnja ovdje ne prestaje, jer se Chrysler vraća i ponovno pokušava udariti policajca, ovaj put sa zanošenjem stražnjeg kraja auta. Srećom, ljudi su uspjeli pobjeći s puta, iako je ovo moglo završiti mnogo gore.

Policija je na mjesto događaja stigla nakon dojave o nesavjesnoj vožnji. Policajci su pokušali rastjerati gomilu kada je vozačica namjerno krenula prema njima.

Prema Daily Voiceu, vozačica je pokušala udariti nekoliko policajca i zabila se u policijsko vozilo. Očekivano, uhićena je i ostaje u pritvoru bez jamstva nakon posjeta lokalnoj bolnici.

CBS Baltimore izvještava da je sada optužena za "pokušaj ubojstva prvog stupnja, bezobzirno ugrožavanje, pružanje otpora uhićenju i niz drugih optužbi u incidentu". Ako je proglašena kriva, mogao bi ju čekati doživotni zatvor u Marylandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:48