VIDEO

Šteta od 350.000 eura: Kanađanka ključem izgrebala više od 400 auta kod autosalona

Procjene sugeriraju da je usamljena žena odgovorna za sustavno oštećenje 400 vozila kod Stellantisovog autosalona

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

Trgovac automobilima Journey Chrysler Jeep Dodge i Ram u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi, bio je žrtva velikog incidenta. raga se za jednom osumnjičenom za oštećenje čak 400 vozila.

Kraljevska kanadska konjička policija kaže da traži pomoć u pronalaženju osumnjičene, koju opisuju kao ženu između 40 i 50 godina, s plavom kosom do ramena. Motivacije osumnjičene u ovom trenutku ostaju nejasne, ali na videu koji je objavio RCMP, ona se kreće od auta do auta i grebe ih ključem.

Vlasti kažu da je tijekom tri odvojena događaja između siječnja i travnja 2023. čak 400 vozila oštećeno, pokazuju prve procjene. Osim vozila, oštećena je i vanjska strana jednog od objekata trgovca. Sveukupno, RCMP je rekao da je načinjena šteta veća od 500.000 dolara (342.000 eura).

Iako istražitelji slijede tragove, traže pomoć javnosti u identificiranju žene. Na fotografijama koje je objavio RCMP može se vidjeti kako nosi kiruršku masku, crnu majicu i naočale, što bi moglo zakomplicirati napore da se identificira.

RCMP je također objavio fotografije vozila koje je vozila, za koje vjeruju da je Ford Escape iz 2008. do 2013. Zbog izobličenja fotografije teško je reći o kojem se vozilu točno radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:31