PRVI TEASER

Stiže potpuno drugačiji Hyundai Tuscson: objavljen prvi teaser koji otkriva futuristični dizajn!

S nestrpljenjem čekamo premijeru iznimno aktraktivno dizajniranog Tuscsona koja je zakazana za 15. rujna!
Hyundai Tuscson
 Hyundai

Hyundai je objavio prvi teaser za svoj nadolazeći Tuscson četvrte generacije, a prema slikama je već mnogo toga vidljivo i jasno. Prije svega - izgledom će biti u potpunosti drugačiji od još uvijek aktualne generacije. Na prednjem dijelu tako se nazire masivna rešetka hladnjaka u koju su ukomponirana nova LED svjetla. U Hyundaiju ovaj koncept nazivaju "Parametric hidden lights", odnosno svjetla se praktički "skrivaju" unutar rešetki, a sve to izgleda jako impresivno, kao iz filmova budućnosti.

image
Hyundai Tuscson
Hyundai

A priča tu ne staje, budući da je objavljena i slika stražnjeg dijela sa povezanim LED svjetlima, pa će tako novi Tuscon definitivno biti jedan od najprepoznatljivijih automobila u svojoj klasi.

image
Hyundai Tuscson
Hyundai

Za unutrašnjost još nema službenih slika, ali zato je dostupna službena skica koja otkriva u kojem su smjeru išli dizajneri i inženjeri. Očekivano, i interijer prati vanjski dizajn, pa će tako dosadašnje prekidače zamijeniti ravne plohe i zasloni osjetljivi na dodir. S nestrpljenjem čekamo premijeru koja je zakazana za 15. rujna!

image
Hyundai Tuscson
Hyundai
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 17:43