VIDEO

Tegljač automobila na autocesti udario u nadvožnjak: Jeep u sekundi postao kabriolet

Vlasti su se, nakon što su stigle na mjesto događaja, našalile: ‘zastupništvo će sutra dobiti kabriolet kojeg nisu naručili‘

Screenshot incidenta

 YouTube Screenshot

U objavi na Facebooku vatrogasna postrojba Ann Arbora rekla je da je reagirala na prijavljeno urušavanje nadvožnjaka nešto prije 18 sati 15. prosinca. Međutim, kada su stigli, brzo su otkrili da je šleper udario u most i skinuo krov s novog Jeepa.

Šleper automobila je napustio mjesto događaja kada su vlasti stigle i to ih je natjeralo da se našale: "zastupništvo će sutra dobiti kabriolet kojeg nisu naručili". Unatoč tome što su imali smisla za humor u vezi sa situacijom, vatrogasci su primijetili da je incident mogao biti mnogo ozbiljniji.

Srećom, čini se da sudar nije bio ozbiljan jer je vatrogasna služba brzo uklonila ostatke s ceste, a Odjel za promet Michigana pregledao most zbog strukturalnih oštećenja. Odjel je potom objavio što se točno dogodilo jer je obližnji vozač sve snimio s video kamerom na instrument tabli.

Kao što možete vidjeti, šleper je vozio desnom trakom s Jeepom Wranglerom na gornjoj palubi. Sve je išlo u najboljem redu dok šleper nije udario u nadvožnjak, koji je rasjekao krov s Jeepa. Vozač vozila opremljenog nadzornom kamerom izbjegao je krhotine najbolje što je mogao i zaustavio se uz rub ceste iza tegljača. Isječak tu završava, ali njih dvoje su vjerojatno podijelili informacije o osiguranju ako je vozilo oštećeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:22