pogledajte VIDEO

‘Terminatoru‘ prekipjelo: Scwarzenegger tri tjedna čekao, pa sam odlučio zakrpati ogromne rupe ispred kuće

U videu koji prati objavu, Schwarzenegger se može vidjeti kako lopatom ravna svježi asfalt u prilično velikoj rupi na cesti

Arnold Schwarzenegger

 Twitter Screenshot

Pogođen valom kasnih zimskih oluja, Los Angeles se suočava s nečim što je većini sjevernog SAD-a već dobro poznato: proljetnim rupama na cestama. Umoran od čekanja gradskih ekipa, glumac i bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger odlučio je sam obaviti posao.

"Danas, nakon što je cijelo susjedstvo bilo uzrujano zbog ove ogromne rupe koja tjednima stvara probleme vozačima, izašao sam sa svojim timom i popravio je", napisao je Schwarzenegger u objavi na društvenim mrežama. “Uvijek kažem, nemojmo se žaliti, učinimo nešto po tom pitanju".

U videu koji prati objavu, Schwarzenegger, koji sada ima 75 godina, može se vidjeti kako lopatom ravna svježi asfalt u prilično velikoj rupi na cesti. Schwarzeneggerov PR rekao je za Associated Press da su on i drugi stanovnici Brentwooda (jednog od najbogatijih četvrti L.A.-a) više puta tražili da se popravci dovrše.

U videu koji je Schwarzenegger podijelio, žena se može vidjeti kako se vozi uz njega i njegovu ekipu, zahvaljujući im što su popunili rupe. Nema na čemu, rekao je Schwarzenegger. “Moraš to učiniti sam. Ovo je ludo. Tri tjedna sam čekao da se ova rupa zatvori".

Gradonačelnica Karen Bass prošlog je tjedna objavila da općina ima plan za rješavanje štete na ulicama uzrokovane zimskim olujama te da očekuje da će posao biti gotov do kraja travnja. Od 30. prosinca dužnosnici su rekli da je L.A. je primio 19.692 zahtjeva za popravke. Do 6. travnja ekipe su popunile 17.549 rupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. rujan 2023 06:53