18.PROSINCA

The Grand Tour je objavio trailer specijala Madagaskar: Hammond, May i Clarkson luđi nego ikad!

Clarkson ima stari Bentley Continental GT, May je za volanom Caterhama, a Hammond vozi Ford Focus RS
The Grand Tour
 The Grand Tour

Prošlo je puno vremena otkako smo vidjeli čuveni trojac voditelja u jednoj njihovoj avanturi na četiri kotača, ali to se sada mijenja jer je The Grand Tour pokazao prvi trailer specijala Madagaskar nazvan 'Veliki lov'.

Posebna epizoda emitirat će se na Amazon Prime Videu 18. prosinca, a Jeremy, James i Richard, voze urnebesno modificirana vozila na istočnoafričkom otoku u "lovu na blago".

Potpuno u stilu The Grand Toura automobili su daleko od idealnih za odabrani teren: Clarkson ima stari Bentley Continental GT, May je za volanom Caterhama, a Hammond vozi Ford Focus RS.

Trailer otkriva da su sva tri automobila avanturu na Madagaskaru započela u tvorničkom stanju, da bi potom bili podvrgnuti ozbiljnim modifikacijama u pokušaju da ih se prilagodi svim terenima.

Možda je od sva tri prerađena automobila najimpresivniji Ford Focus RS, koji je dobio gusjenice umjesto kotača. Clarksonov modificirani Bentley Continental GT također nas je podsjetio na neobičnu off-road preradu kakvu smo već imali prilike vidjeti prije tri godine i izgleda sjajno, no najsmješniji automobil bez sumnje je Caterham, koji izgleda kao da je straga dobio par traktorskih kotača.

Službeni opis novog specijala glasi “Naoružani s tri sportska automobila, Richard, James i Jeremy vjeruju da ih čekaju ugodan izlet i zabava dok stižu na Reunion (otok u Indijskom oceanu, prekomorski departman i teritorij Francuske) gdje se utrkuju na najskupljem asfaltu na svijetu nevjerojatnog vijadukta izgrađenog uz obali iznad mora.

Ali bizaran izazov g. Wilmana tjera ih preko oceana na otok Madagaskar, gdje se moraju uhvatiti u koštac s najtežom cestom na svijetu, u nekim od najmodernijih automobila koje su ikad napravili, kako bi obavili jedan od svojih najtežih zadataka do danas."

Veselimo se 18. prosincu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 09:41