pravio se važan

Tik Toker izvrijeđao policiju Srbije: Reagirali na nasilničku vožnju i prijetnje pa mu oduzeli Lamborghini

Što ćete vi s vašim Škodama? Možete k***c da mi popušite“, čuje se, između ostalog u videu dok mladić vozi Lamborghini

Zapljena lamborghinija

 MUP Srbije Instagram

"Za bahate, bezobzirne i nasilne vozače nema mjesta na ulicama. Ministarstvo unutrašnjih poslova zakonito, odlučno i dosljedno u borbi protiv svake vrste ugrožavanja sigurnosti građana" - stoji u objavi MUP-a Srbije na Instagramu uz fotografiju zaplijenjenog Lamborghinija Huracana.

Vlasnik se hvalio brzom vožnjom i vrijeđanjem policije na društvenim mrežama i očigledno je ljudima u policiji prekipjelo pa je ostao bez automobila.

U drugom videu može ga se čuti kako govori: "Neka dođu s ortacima da me jure, evo Cara Dušana, Dorćol, nek dođu da im pokažem što je beogradski fantom. Što ćete vi s vašim Škodama? Možete k***c da mi popušite“, čuje se, između ostalog, kako Panić govori dok vozi Lamborghini ulicama Beograda.

Upozorenje: u videu neprimjeren govor

Nije poznato je li mladić koji na TikToku objavljuje masu snimki iz vožnje i provoda priveden uz kaznenu prijavu i je li testiran na opijate, a koji u jednom od videa ima društvo na stražnjoj klupi Tesle dok vozi na Autopilotu, a nikoga nema za volanom...

U Srbiji ovaj potez policije pozdravljaju svi vozači koji svojim dobrim primjerom utječu na povećanje sigurnosti prometa, ali i mediji koji stalno skreću pažnju na ovakvo promoviranje nasilničke vožnje na društvenim mrežama, piše srpski auto portal Vrele gume.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:58