VIDEO

Tko kaže da žene ne znaju voziti? Pogledajte ovaj savršeni manevar kao iz akcijskog filma

Navodno je ponosni muž uhvatio svoju ženu kako izvodi ovaj savršeni ‘J-Turn‘ manevar okretanja dok je odlazila na jutarnju kavu

‘J-Turn‘ manevar okretanja

 YouTube Screenshot

Ceste su diljem Kanade pune snijega, a takvi uvjeti ponekad mogu biti previše primamljivi za entuzijaste da se malo zabave. Ipak, za one kojima je potreban podsjetnik, opasni manevri na skliskim cestama često završe nesrećom.

Također smo svjesni želje da se malo zabavimo kada je faktor opasnosti nizak, pa kad smo naišli na ovaj video manevra okretanja na snježnoj cesti, nismo mogli odoljeti da ga podijelimo.

Navodno je ponosni muž uhvatio svoju ženu kako izvodi ovaj savršeni "J-Turn" manevar okretanja dok je odlazila na jutarnju kavu.

Snimka je snimljena početkom prosinca u gradu Taylor u Britanskoj Kolumbiji u Kanadi. Zaista se ne treba mnogo objašnjavati - tehnika je besprijekorna.

Jednovolumen s prednjim pogonom kreće se unatrag brzinom hoda pješaka. Uz malo vještine, potrebno je samo malo gasa i nedostatak trakcije da prednji dio počne klizati.

Pažljivo promatrajte stražnja svjetla i vidjet ćete trenutak kada vozačica mijenja brzinu iz "rikverca" u prvu i počinje neprimjetno ubrzavati. Odmah postaje jasno da joj ovo nije prvi put.

Ipak, trebali bismo ostati pametni i na oprezu. Zima je stigla i uvjeti su uvelike otežani. Gdje god bili, ostanite sigurni i brinite o drugim sudionicima u prometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:16